Kvalita niečo stojí, ale v rámci nej nerobíme kompromisy. Chuť ako základný ale zďaleka nie jediný faktor zohráva významnú úlohu, ktorej sme sa zhostili zodpovedne. Ovocie nám dodávajú lokálni pestovatelia a korenia svetoví importéri z pôvodných krajín. Každú ingredienciu ako aj rôzne varianty surovín posudzujeme pozorne a vyberáme len to najlepšie. Rovnako je to aj s alkoholom. Či už ide o prvotriedne šampanské, lahodné vínko alebo kvalitné likéry a destiláty. Receptúry vznikajú aj niekoľko mesiacov, pretože nám záleží na dokonalej symbióze chutí.

Prémiové suroviny

V mojich receptoch využívam starostlivo vybrané prémiové produkty od lokálnych pestovateľov.

Exkluzívny alkohol

Dokonalý zážitok umocňuje kvalitný, exkluzívny alkohol, ktorý v mojich receptoch využívam.

Originálne recepty

Všetky receptúry sú natoľko jedinečné, že ich kvalitu ocenilo mnoho gastronomických súťaží.

Nádherné balenie

Nezabudla som ani na pekné balenie, vďaka ktorému viete niekomu urobiť veľkú radosť.

A to nie je všetko

Do pozornosti dávame aj dve základné hodnoty, na ktoré sme hrdí. Jednou z nich je pomer ovocia na 100 gramov džemu. V bežných džemoch často vidíte do 90 gramov ovocia na 100 gramov výrobku a aby výrobcovia dosiahli požadovanú konzistenciu, používajú pektín a veľa cukru kvôli ako takej chuti.

U nás majú niektoré džemy skoro 200 gramov ovocia na 100 gramov výrobku. Vďaka takejto hodnote nepoužívame pektín ani žiadne umelé dochucovadlá či iné náhrady. Navyše je v ovocí dostatok prirodzeného cukru a chuti na to, aby sme mohli výrazne obmedziť cukor v receptúre. Nízka hodnota cukru je teda druhý argument, ktorým sa pýšime. A čo teda do džemov dávame? Čerstvé ovocie, voňavé korenia, kvalitný alkohol a štipka cukru. Nič viac a nič menej.