Warning: Upozornenie: wp_strip_all_tags očakáva, že parameter #1 ($text) bude typu string, no bol poskytnutý array. in /data/b/7/b702d20a-c1c1-4b04-9e3a-6fdd366318ba/gentlejam.sk/web/wp-includes/formatting.php on line 5546
0
0,00 

Žiadne produkty v košíku.

Doba prípravy: 30 min
Hodnota receptu: 35 €
Počet porcií: 12

Produkty v recepte

Ingrediencie

Základ

1 ks bataty - sladký zemiak
1 PL olivový olej
1 čl sušená bazalka

Zdobenie

hrsť vlašských orechov
10 dg parmezán
12 ks cherry paradajky
1 PL med

Bataty “crostini” so syrom

Doba prípravy: 30 min
Hodnota receptu: 35 €
Počet porcií: 12

Produkty v recepte

Ingrediencie

Základ

1 ks bataty - sladký zemiak
1 PL olivový olej
1 čl sušená bazalka

Zdobenie

hrsť vlašských orechov
10 dg parmezán
12 ks cherry paradajky
1 PL med

Čo si predstaviť pod názvom – Bataty “crostini” so syrom? Najchutnejšiu a najlepšiu kombináciu farieb na jednom tanieri. Bonus celého receptu je jeho zdravá verzia, ktorá poteší na večierku každého aktívneho človeka.

A ak budete skutočne kreatívni so zdobením, verte, že objavíte gastronebíčko.

Postup

    Základ

    • Umyjeme si zemiak.
    • Narežeme na plátky, cca 2 cm hrubé.
    • Plátky uložíme na plech.
    • Zemiaky posypeme bazalkou a pokvapkáme olivovým olejom.
    • Pečieme 15 min na 200°C, kým sú zemiaky zlatisté.

    Zdobenie

    • Ako základ použijeme Putňovú Brusnicu a Čertove Pokušenie.
    • Ukladáme syr, orechy a cherry paradajky.
    • Pred servírovaním prelejeme zemiaky medom.