Popis
Tento džem, ktorý vytvoril šéfkuchár Milo Pabiš v rámci edície “Gentlejam od TOP šéfkuchárov”, je špecifický svojou exotickou vôňou. Na začiatku pocítite jahody, mango, potom príde na rad závan tequily a v dojazde pomarančová chuť likéra Cointreau. V džeme prevažuje chuť alkoholu ale nebojte sa, nevyruší vás, práve naopak, príjemne vás prekvapí. Konzistencia je trošičku redšia ale to bol zámer, aby mal džem široké spektrum použitia.
Šéfkuchár Milo Pabiš odporúča tento džem podávať s trhaným bravčovým mäskom, grilovaným mäsám, prípadne ku kačacej foie gra, či ako súčasť drinkov. Ak hľadáte sladkú kombináciu, tak v tom prípade ako príloha k s šiškám s arašidovo-kokosovou plnkou alebo ako príloha k čokoládovým koláčikom.
Alena Řezníčková (overený zákazník) –
Ľubica I. (overený zákazník) –
Vynikajúci výrobok
Monika (overený zákazník) –
Táto chuť ma veru prekvapila. Džemík je osviežujúci, neuveriteľne voňavý, menej sladký a rumový tak akurát. Za mňa 100% ÁNO.
Katarina Grajcarikova (overený zákazník) –
Anonymný (overený zákazník) –
Kristína (overený zákazník) –