Jahodové sombréro
Jahody s mangom & tequilou
Jahody 49%, mango 25%, Olmeca Altos Plata tequila (alk. 38% obj.) 6%, pomarančový likér Cointreau (alk. 40% obj.) 1,5%, agáve sirup, soľ, limetka, pektín.
Tento džem, ktorý vytvoril šéfkuchár Milo Pabiš v rámci edície “Gentlejam od TOP šéfkuchárov”, je špecifický svojou exotickou vôňou. Na začiatku pocítite jahody, mango, potom príde na rad závan tequily a v dojazde pomarančová chuť likéra Cointreau. V džeme prevažuje chuť alkoholu ale nebojte sa, nevyruší vás, práve naopak, príjemne vás prekvapí. Konzistencia je trošičku redšia ale to bol zámer, aby mal džem široké spektrum použitia. Šéfkuchár Milo Pabiš odporúča tento džem podávať s trhaným bravčovým mäskom, grilovaným mäsám, prípadne ku kačacej foie gra, či ako súčasť drinkov. Ak hľadáte sladkú kombináciu, tak v tom prípade ako príloha k s šiškám s arašidovo-kokosovou plnkou alebo ako príloha k čokoládovým koláčikom.
Katalógové číslo: GJ111
Kategória: Džemy s alkoholom, Edícia od TOP šéfkuchárov
Obsah alkoholu: 0,7%
Váha: 250
Výrobok obsahuje 0g cukru na 100g výrobku.
Vyrobené z 80g ovocia na 100g výrobku.
Minimálna trvanlivosť: 1 rok od dátumu výroby
Alergény: Výrobok môže obsahovať orechy.
Uchovajte v suchu a chráňte pred priamym slnečným svetlom. Po otvorení skladujte pri teplote +2°C až +10°C a spotrebujte do 14 dní.